Floraria Green Garden

Magazin

Povestea noastră

Povestea Green Garden este una despre pasiunea pentru flori, despre dăruire și muncă asiduă, dar și despre unirea unei familii în jurul unei tradiții prețioase. În inima noastră, florile continuă să înflorească, aducând bucurie și frumusețe în viața noastră și a celor pe care avem onoarea să îi servim.

Încă de peste jumătate de secol, în familia mea a fost înrădăcinată o frumoasă tradiție în domeniul florilor. Cu mândrie, ne numim a treia generație de florari, continuând să ducem mai departe această pasiune și arta florală moștenită de la bunicul nostru, fondatorul afacerii.

Încă din copilărie, am crescut în mijlocul petalelor și culorilor vii ale grădinii noastre. Alături de bunicul, părinții și fratele meu, am petrecut zile întregi îngrijind și cultivând florile, creând buchete minunate și lumânări spectaculoase pentru diverse evenimente. În fiecare sfârșit de an, ne reuneam cu toții într-o adevărată simfonie florală, confecționând cu drag coronițe pentru premianții din Slatina.

În acele momente magice, am învățat să iubesc și să apreciez fiecare petală, fiecare nuanță și fiecare formă unică pe care natura o oferă. Cu toate acestea, în tinerețe, m-am îndepărtat inițial de acest domeniu și am urmat alte studii, dar ceva profund din sufletul meu a rămas legat de frumusețea florilor.

În timp, mama și tata au preluat conducerea afacerii cu aceeași pasiune pentru flori, iar eu m-am alăturat lor, descoperindu-mi talentul în a crea lumânări de nuntă. Îmi amintesc cu zâmbetul pe buze de prima pereche de lumânări pe care le-am realizat. A durat aproape o zi întreagă să le confecționez și să le refac până au fost perfecte. Extaziați de frumusețea lor, clienții au rămas uimiți și încântați, ceea ce mi-a dat curajul să continui. A fost momentul în care mi-am dat seama că asta este chemarea mea în viață, chiar dacă nu avea nicio legătură cu studiile mele anterioare.

Am căutat să-mi dezvolt abilitățile în domeniul floral, urmând cu sârg cursuri în România și în străinătate. Anii au trecut într-un vârtej de muncă și învățare, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În anul 2007, am decis să construim un nou sediu modern și spațios în municipiul Caracal, unde Green Garden avea să își găsească casă în 2008.

Pe parcursul anilor, am fost însoțiți și sprijiniți în acest drum de fratele meu. Împreună am înfruntat provocările, ne-am susținut reciproc și am depus eforturi pentru a transforma visurile noastre în realitate. În 2010, florile mi-au adus alături sufletul pereche și tatăl copilului meu. Ceea ce am descoperit ulterior ne-a umplut de surpriză și bucurie: părinții noștri, de asemenea, colaboraseră în acest domeniu înainte ca noi să ne naștem.

Având un vis în minte, am înființat depozitul nostru în Slatina, devenind singurii din județul Olt. Au fost luni dificile, cu multe flori risipite și nopți petrecute învățând despre speciile de flori pe care încă nu le cunoșteam. Cu ambiția noastră de a reuși și cu sprijinul necondiționat al fratelui, am început să vedem rezultatele străduinței noastre. Kilometri parcurși până în Olanda și înapoi, nopți nedormite și dorința fierbinte de a reuși au contribuit la succesul nostru în continuă creștere.

Pe măsură ce afacerea noastră a crescut, am extins echipa Green Garden, alăturându-se noi membri colectivului nostru. Astăzi, avem peste 20 de angajați și colaboratori, iar activitatea noastră se extinde în două județe, Olt și Vâlcea.”

-Mihaela Pădurețu, fondatoarea Green Garden

 

Echipa Green Garden

Jane Doe

CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jane Doe

CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

0
  0
  Coș

  GATA DE ZIUA CEA MARE?

  Cere Ofertă Pentru
  buchetul de nuntă/cununie

  Vrei buchetul perfect pentru ziua ta specială?

  Completează formularul și cere o ofertă de preț. Te vom contacta cât de curând posibil.