Floraria Green Garden

Magazin

Arhive: Testimonial

Vanessa, București

“Am comandat un buchet special pentru aniversarea de 25 de ani a părinților mei și a fost un succes total! Buchetul a sosit la timp și a arătat exact așa cum mi-am imaginat. Mulțumesc, florăriei Green Garden!”

Cătălin, Slatina

“Am fost absolut încântat de buchetul superb pe care l-am comandat de la Green Garden. Florile erau proaspete și aranjate cu atât de multă grijă și creativitate. A fost o experiență minunată, iar prietena mea a fost extrem de fericită!”

Sebastian, Caracal

“Am comandat de la florăria voastră pentru prima dată și am fost impresionat de frumusețea și prospețimea buchetului. A fost exact ceea ce mi-am dorit și a adus un zâmbet pe fața persoanei căreia i l-am dăruit. Vă mulțumesc pentru serviciul impecabil!”

Marinela, Drăgășani

“Nu pot decât să laud serviciul de la florăria voastră. Am comandat un buchet pentru mama mea și a ajuns la timp pentru ziua ei de naștere. Florile erau proaspete și pline de culoare, iar mama a fost foarte fericită. Mulțumesc pentru atenția la detalii și profesionalism!”

Ioana, Slatina

“Am comandat un buchet minunat de la florăria voastră și am fost uimită de frumusețea și prospetimea florilor. Buchetul a fost mai frumos decât mă așteptam, iar prietena mea a fost extrem de impresionată. Vă mulțumesc pentru serviciul deosebit!”

0
  0
  Coș

  GATA DE ZIUA CEA MARE?

  Cere Ofertă Pentru
  buchetul de nuntă/cununie

  Vrei buchetul perfect pentru ziua ta specială?

  Completează formularul și cere o ofertă de preț. Te vom contacta cât de curând posibil.